Malonogometni klub Lošinj i treću godinu zaredom nastavlja razvijati talente radeći s predškolskim i školskim uzrastima, odnosno s pionirima i kadetima, ali i s juniorima te seniorima.

U Klubu je trenutno upisano 22 igrača, među kojima najmlađi ima tek tri godine, a treninzi se održavaju tri puta tjedno. Cilj Kluba je razvojem novih igrača osigurati kontinuitet kako bi uključivanjem mladih osigurali budućnost i time potakli buduće uzraste da se priključe sportskim i malonogometnim aktivnostima. Treneri malonogometne škole su Daniel Lovrečić, koji je ovom prilikom trenirao uzraste od 4. i 5. godine života, Jasmin Šekuljica koji je radio s djecom od 6. 7. i 8. godina, te Partik Vlakančić.

Kako nam je rekao Daniel Lovrečić, MNK Lošinj organizira i turnire kroz godinu pa nas u sljedećoj godini najprije očekuje “Uskršnji turnir”, zatim “Lošinj Kup” u ljetnom terminu, a svakako vrijedi naglasiti očekivanja usmjerena ka organiziranju Zimske lige.

Portal Apsyrtides.info proveo je jedno poslijepodne na treningu s najmlađima u sportskoj dvorani na Bočacu i tom prilikom zabilježio kroz nekoliko fotografija kako izgleda trenirati buduće lošinjske futsal reprezentativce. Sa svim aktivnostima MNK Lošinj pravovremeno ćemo vas izvještavati.

Post your comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *